r1_c1

Naturhome Gerincdoktor® ágybetét rendszer

Orvosi szakvélemény:


"Modern gyógyító szemlélet szerint nem a deszkázott ágy, padló a hatásos megoldás, hanem a filcbetétes kettős teherviselő lécrendszer a pihentető alváshoz.

Az alsó- (áttételes-) lécsor viseli a test súlyának jelentős részét, a felső- (közvetlenül reagáló-) lécsor pedig ezáltal felveszi a test alakját és reagál az alvás közbeni izommozgásokra.

Gerincünk középhelyzetből kiindulva végezheti mozgásait, javítva az aktív részek vér-, a passzív részek nedvkeringését. Alvásközbeni regeneráció folytán reggel nem leszünk "merevek", "rozsdásak", nem ébredünk fájdalomra! Pihentetőbb alvás után frissebbek, "feltöltöttek" leszünk egész nap, a mindennapi életben pedig eredményesebbek és vidámabbak. "Pihenten még a harag is elszáll!"

A gyógyítás modern szemléletének megfelelően a bioágy javasolt:

Minden egészséges embernek, valamint valamennyi krónikus, fájdalommal járó mozgásszervi betegségben:

. Gerincbetegségek, úgy mint :
- Lumbágó
- Porckorong degeneráció (sérv(
- Scheuermann betegség
- Gerincferdülés (Scoliosis)
- Bechterew-kór
- Spondylolysis, Spondylolisthesis

. Végtagok - ún. "nagyizületeinek" kopása, Arthrosos-a: váll-, könyök-, csukló-, csípő (Coxarthrosis), térd, boka.

. Ún."reumás" betegségek nem aktív állapotában.

. Krónikus sztessz állapotban,  mely következménye lehet idegesség, alvászavar, izületi-, izomfájdalmak, vagy a belső szervek működészavara: ugráló vérnyomás, gyomor-idegesség, bélhurut v. székrekedés, légzési akadályérzés, vagy akár prostata ill. nőgyógyászati működészavarok.

Dr. Lángfy György
részlegvezető főorvos
az Országos Sportegészségügyi Intézet Rehabilitációs és Fizikoterápiás Osztály
c. egyetemi docense
a magyar súlyemelő válogatott keretorvosa
az Európai Súlyemelő Szöv. Orvosbiz. tagja
Budapesti Spartacus SC vezető orvosa
Sportorvoslás, belgyógyászat és
fizikoterápia szakorvosa

Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!
otthoni tesztalvás program, a mi kontónkra

- "Én a már meglevő bajaimra keresek megoldást, de mi van, ha nekem ez 'nem jön be'?!"

- "Nem kommersz (ár)kategóriás a 'Naturhome életérzés'... emiatt mindenképpen megfontolás tárgya a tervezett vásárlás. Ha biztos lehetnék abban, hogy ez a segítség..."

- "Hajlandó vagyok áldozni annak reményében, hogy végre fájdalom nélkül ébredek. a számomra legjobb ágyat akarom, de rizikó nélkül - ez nem lottó!"

- "Negyven évesen odáig jutottam, hogy reggelente masszírozni és tornáztatni kell a derekam, hogy egyáltalán ki tudjak egyenesedni. Tényleg az Önök lécesbetétje lenne a megoldás?"

Sokszor, s az utóbbi időben egyre többször hangzottak el ilyen és ehhez hasonló mondatok a hozzánk betérő gerinc- vagy derékproblémákkal küzdő, kényelmes, JÓ ágyra vágyó látogatók szájából.

És valóban - lehetek én bármennyire felkészült és segítőkész, adhatok rengeteg hasznos tanácsot, mesélhetek hosszasan ágybetéteink ragyogó fájdalomcsillapító és regeneráló hatásáról. Ez mind semmi a saját tapasztalatokhoz, önálló megfigyelésekhez és felfedezésekhez képest, melyeket az ember önmaga érez és élvez a Gerincdoktor® ágybetéten pihenve.

Mivel mi magunk is pontosan tudjuk, hogy a legékesebb bizonyíték mindig a saját tapasztalat, már mondom is, mit találtunk ki Önnek, hogy mindenfajta kockázat és lutri nélkül aludhasson az Ön és fájós háta számára legjobb ágyban:

"Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" - otthoni tesztalvás program

Vagyis: miután - figyelembe véve az Ön és gerince igényeit - sikerült kiválasztanunk az Ön számára ideálisnak vélt ágybetétet, Ön saját otthonában, a megszokott környezetben, zavartalan nyugalommal tesztelheti azt egy teljes hónapon keresztül, a mi kontónkra.

(Újat mondtam, nem olvasott még személyre szabott, hát- és gerincpanaszok esetén nélkülözhetetlen ágybetéteinkről? A lap alján találja a linket, melyre kattintva részletesen mesélek Önnek arról, hogy miért fáj, és hogy hogyan tudjuk élvezhetővé és pihentetővé tenni az Ön számára is az alvással töltött órákat.)

Visszatérve a programhoz:
Tehát először együtt választunk - Ön és mi, Ön pedig gondtalanul élvezi a tökéletes ágy nyújtotta mennyei kényelmet egy hónapon keresztül. Mit szól hozzá, jól hangzik?

Nem, ez nem vicc és nem is bolondultam meg!

Ellenben bizton állítom, hogy ha Ön gerincproblémákkal küzd, fáj a dereka, nehezére esik a cipőkötés, vagy nem tudja a szomszéd Pistikét délutánonként egy gyors 'gyipacóra' a nyakába venni, tehát ha valami gond van ott hátul, akkor a fájdalommentes, pihent reggelekhez a Naturhome Gerincdoktor® betétrendszere a legjobb megoldás az Ön számára!

Hogy miért vagyok ebben biztos?
Az elmúlt 10 év során - mióta az alvás világában dolgozom - számtalan köszönő levelet, képeslapot és virágcsokrot kaptam a betétrendszerünk nyújtotta fájdalommentes alvásért cserébe, van tehát visszajelzés szép számmal.

De ez Önnek, aki tökéletes biztonságra vágyik leendő ágybetéte kiválasztása során, kevés - elfogadom. Hogy Ön is első kézből szerezzen bizonyosságot, megtapasztalja, hogy igen, ez a legjobb megoldás - ezért született ez a program.

Apropó, legjobb megoldás!
Itt kell felhívnom figyelmét, hogy csodaszerre, kérem, ne számítson! A gerincsérv nem fog a betétrendszer használata során nyomtalanul eltűnni, s az elmeszesedett, összeroppant csigolya sem fog újra tökéletesen működni - ez ma még nem megy. Ellenben a lécesbetét dinamikájának köszönhetően cirka 17 nap elteltével megszűnik a hát, a gerinc feszülési pontterhelése, kényelmesen, nyugodtan és ami a legfontosabb, fájdalom nélkül pihenhet egész éjszaka.

S most vissza a "Tuti ágy - kockázat nélkül!" programhoz.

Miért jó Önnek a "Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" program?


Ez a program arra szolgál, hogy Ön mindenfajta elkötelezettség nélkül kipróbálja és használja a Naturhome Gerincdoktor® ágybetétet. Nincs többé kockázat, nem kell Fortunára bíznia az ágyválasztás sikerét - próbálja ki, érezze, hogy milyen hatással van Önre a betétrendszer.

A matracválasztás sem zsákbamacska többé. Ha Ön nem biztos a dolgában, mert az üzletben töltött rövid idő alatt nem sikerült eldönteni, hogy a sok közül melyik is lenne az ideális matrac - semmi baj. Ha a tesztalvás során Ön úgy tapasztalja, hogy az elsőre választott matrac nem elég kényelmes - mert előfordulhat, igaz? - akkor keresünk olyat, ami igazán Önnek való, amiről csak nagy durcásan kel fel reggel az ember, s akkor is csak azért, mert muszáj.

Fontos - kérem, tartsa Ön is mindig szem előtt: a jó ágy, ágybetét hosszú-hosszú éveken keresztül szolgálja használója kényelmét, de akkor - és csak akkor - ha azt körültekintően és személyreszabottan választotta gazdája.


Meddig tart a "Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" program - avagy:
mennyi ideig kell/érdemes egy ágybetétet tesztelni, hogy tuti legyen?


10 éve foglalkozom az alvással, tapasztalataim szerint a jó választáshoz alapos megismerésre van szükség, ehhez pedig elegendő idő kell. A program időtartama ezért 30 nap, ezidő alatt Ön kedvére használhatja az Ön számára összeállított Naturhome Gerincdoktor® ágybetétet, korlátozás nélkül.

Van itt azonban egy fontos tény, amit feltétlen meg kell osztanom Önnel:
a hát- , gerinc- és derékproblémákkal küzdők egy részének körében a Gerincdoktor® ágybetéten töltött első néhány nap, olykor hááát, - hogy is fogalmazzak? - egyáltalán nem felhőtlen. A meglévő degenerációk, kopások és deformitások egyáltalán nem 'örülnek', hogy a lécesbetét formájában 'tréner' érkezett hozzájuk, s kénytelenek - ha nagyon lassan is -, de visszatérni eredeti állapotukba. Ez a visszarendeződés bizony előfordulhat, hogy fájdalommal, kellemetlenséggel jár az első időben - erről tudnia kell Önnek is, de félnie tőle felesleges. Ez az időszak jellemzően 1-2 hét, így ehhez igazodva a tesztalvás program minimális ideje 17 nap. Tapasztalataink szerint ez idő alatt még a nagyon kényes gerinc is 'hozzászokik' az új helyzethez s a fájós hát gazdája is megtapasztalja a kezdeti nehézségeket követő pihentető, boldogító alvás felhőtlen örömét.


Ez jónak tűnik, de hogy értsem ezt: "otthoni tesztalvás program a mi kontónkra"? Akkor mennyibe is kerül?


Önnek csupán a betétrendszer árát kell letétbe helyeznie nálunk a tesztalvás idejére, mely az Ön részéről semmiféle kötelezettségvállalást nem jelent. Tehát nincs 'apróbetű', meg körmönfont ügyvédi hókuszpókusz - Ön befizeti a letétet, cserébe egy hónapon keresztül otthonában teszteli az Önre szabott Gerincdoktor® ágybetétet, s ha bevált használja még vagy 20 évig J, illetve ha úgy tapasztalja, hogy Önnek mégsem ez a jó megoldás, akkor nincs harag, meg duzzogás részünkről - az ép és hibátlan árut visszavételezve, az Ön pénzét visszafizetjük.


Jó, jó - de mennyi a letét összege?


A letét összege nagyságrendileg 190 eFt körül mozog - pontos összeget akkor tudunk Önnek mondani, ha tudjuk már, hogy milyen összeállítás nyújt az Ön számára kényelmes alátámasztást, ideális megoldást.


Mi a teendő, ha szeretnék résztvenni a "Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" otthoni tesztalvás programban?


Kérem, jelezze felém részvételi szándékát az alábbi adatlapot kitöltve, s a következő munkanapon keresni fogjuk Önt e-mailben, vagy telefonon - ahogy Ön kívánja -, a továbbiakkal kapcsolatban.

Hogy miért van szükség előzetes jelentkezésre?
Ez a program egyedülálló lehetőség arra, hogy Ön valóban az Önnek legkényelmesebb fekhelyen töltse az elkövetkező 10-20-X évben éjszakáit, így egyre többen szeretnének élni vele, akárcsak Ön. A nap - sajnos - nekünk is csak 24 órából áll, hogy holnap biztosan az Ön új ágyával foglalkozzunk, kérem, jelezze itt az adatlapon, most:

Igen, szeretnék résztvenni a
"Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" programban

Vezetéknevem:
Keresztnevem:
E-mail címem:
Telefonszámom*:
Irányítószámom**:

* melyen napközben elérhető vagyok
** ahol új ágyamat tesztelni szeretnémExtra ajándék a "Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!" programban, avagy
mi történik, ha Ön beleszeret a gerincét kényeztető Naturhome Gerincdoktor® ágybetétbe?

Ha Ön úgy dönt, igen, megtaláltam a számomra tuti ágyat, s a program ideje alatt megrendeli személyreszabott Naturhome Gerincdoktor® ágybetétjét, úgy egy igen különleges, s a jó alvást nagyban támogató ergonómiai kialakítású, speciális latexpárnával ajándékozzuk meg, melynek értéke 19.510,- Ft.

Hogy mitől olyan jó ez a párna? Elsősorban természetes (kaucsuk) alapanyagának köszönhetően nem gyűrődik és tömörödik, tehát mindig rugalmasan alkalmazkodik használójához, véletlenül sem kell tartani tőle, hogy 'egycsomóba' áll össze, mint annyi toll- és műszálaspárna. Speciális, ún. ergonómiai kialakítása révén finoman és pontosan belesimul a fej és váll közti ívébe, megtámasztja így a nyaki csigolyákat, s ezzel egészséges tartást, kényelmes alvást, zsibbadásmentes ébredést biztosít. Használói imádják, jószívvel ajánlom Önnek is.

Tehát, ha fáj a háta, gerincproblémák gyötrik - mit gondol, van jobb és biztosabb megoldás ágyválasztás terén, mint a "Tuti ágy hátfájósoknak - kockázat nélkül!"program?

És a link, melyet fentebb említettem:
Többet szeretnék tudni a személyre szabott, hát- és gerincpanaszok esetén nélkülözhetetlen ágybetétekről! >>

Pihentető alvást és egészséges ébrenlétet kívánva, üdvözlettel,


Nagy Gyöngyi
A jó alvás élményének elkötelezett szállítója

U.i:
Ne bízza Fortunára fájó háta kényelmét, csapjon le a lehetőségre mielőbb, jelentkezzen a fenti adatlap kitöltésével most!