Alváscentrum - bekukkantó

"Fogadja őszinte elismerésem, mert nem találkoztam annyira rugalmas, kedves és felkészült 'társasággal', mint a munkatársai és Ön. Olyan kereskedőkkel, akiknek nem csak addig számít a vásárló amíg megvásárolja a kívánt terméket.
Nem tudtam ismeretségünk óta olyan dolgot kérni, amiben ne lettek volna segítségemre. Eszembe sem jut pesti boltban intézni vásárlásaim, mert az Önökkel kialakult, vásárlócentrikus kapcsolatot nem hiszem, hogy jobbra tudnám cserélni."

Garbacz Ildikó, Fótliget

"Olyan az üzlet, mintha nem is Mo-n lenne.
Ízléses, hamonikus, kellemes, nem túlzsúfolt, jól prezentál (és nem utolsó sorban kifogástalanul tiszta).
Tetszett az egységes, igényes és tökéletesen alakra szabott munkaruházat (ritkán látni ilyet), eladók kedvesek, ápoltak, felkészültek és a termékek is tetszenek - bravo!"

Gyarmathy Béla, Veszprém

"Az üzlet csodálatos eleganciája, a nyugodt vásárlás biztonsága vonzza az embert a boltba. Nyugodtan lehet nézelődni, nem zaklatnak az eladók az első, és döntő élményszerzés örömében. Érdeklődésre nyugodtan, tárgyilagosan, kedvesen és érthetően válaszolnak és adnak tanácsot."

Dr. Láng Zoltán, Székesfehérvár

Feliratkozás az "Ébredj frissen és boldogan" aktuális újdonságokat és egyedi ajánlatokat kínáló alváskultúra hírlevére>>


játszó a kicsiknek

"Megelégedésünk íratja ezt a levelet velem, mivel több más cég üzlete után tértünk be az Önök mintaboltjába, így van módunk összehasonlítani a boltok esztétikai megjelenését és nem is beszélve az üzletvezető és az eladók kedves és szakszerű tájékoztatásáról. A vásárláshoz felkészülten próbáltunk menni, előzetes internetes tájékozódásunk segített abban, hogy ne a legnagyobb blődségeket kérdezzük, amit az üzletvezető azonnal díjazott és partnerként kezelt bennünket, mint vevőket, de egyben sok-sok jó tanáccsal is szolgált. Nem lévén olcsó a bútor, ezért három napig különböző variációk kidolgozásában segédkezett az üzletvezető, hogy a legmegfelelőbb legyen a választásunk, mivel az első benyomások alapján már biztos volt, hogy Önöket fogjuk választani a Flóra ágy "személyében." Az összes mondanivalóm e sok mondatból annyi, hogy már a rendelés legelején elbűvöltek bennünket, ezt szeretnénk megérni még sok egyéb üzlet és szolgáltatás esetében is Magyarországon.
Köszönjük a csapat hozzáállását és sok-sok eredményes munkát kívánunk Székesfehérvárról!"

Paudits Sándorné

"Az eladók felkészültek, segítőkészek, de nem erőszakosak. Nem mutatnak be minden terméket mindenki számára, hanem őszinték. Ha valakinek valami tetszik, de számára az nem ajánlatos, megmondják. Ez különösen értékelendő!"

Gönczi Katalin, Székesfehérvár

Feliratkozás az "Ébredj frissen és boldogan" alváskultúra hírlevére>>

"Nagyon jónak találom, hogy vállalják a nagyobb bútordarabok házhozszállítását és összeszerelését. Pontosan érkeznek, pontosan, gyorsan szerelnek. Udvariasak, segítőkészek."

Grabarics Sándorné, Nagykarácsony

"Rendkívül kedvesek, szolgálatkészek voltak a munkatársak, nagyon meggyőző érvekkel támasztották alá a termék kiválóságát."

Sándorovits Miklósné, Székesfehérvár

9 dolog, amit imádnak vásárlóink,
s amiért Önnek is érdemes ellátogatnia hozzánk

 

 1. Szinte valamennyi Naturhome ágyat megnézheti, megfoghatja és kipróbálhatja - nincs találgatás és fejtörés, hogy milyen is lehet élőben

 2. Komplett, berendezett háló-összeállításokat is talál üzletünkben, melyek útmutatót adnak leendő hálószobája kialakításához, inspirálják elképzeléseit

 3. "Ébredj frissen és boldogan!" ingyenes alváskultúra hírlevelünkből Ön első kézből értesül az egészséges alvást, friss ébredést érintő legfrissebb és leghasznosabb információkról, újdonságainkról és kizárólag regisztrált olvasóinknak szóló egyedi ajánlatainkról

 4. Az Ön számára ideális ágy, vagy betétrendszer kiválasztásához lehetősége van igénybe venni a számítógépes matracajánlót, díjtalanul. Itt azonban Önnek azt is tudnia kell, hogy a számítógép 'természetesen' azokat az eredményeket - tehát nem csak egyetlen üdvös megoldást, hanem több variációt - adja számunkra, melyekre megtanítottuk sok éves tapasztalataink alapján. A lehetőségek közül segítünk Önnek kiválasztani a valóban optimális megoldást, hogy tényleg jó ágya legyen.

 5. Vásárlóink körében 100%-os a megelégedettség az ágybelsők tekintetében, értsd: nincs panaszosunk, aki a nem megfelelő matracválasztás miatt kényelmetlen fekhelyre panaszkodna. Miért? Talán mert mi itt "vidéken" lassabbak vagyunk, talán jobban ráérünk?! Egy biztos, ha hozzánk jön új ágyért szánjon rá időt, mi is azt tesszük!
  :-)

 6. És ha Ön úgy dönt, vásárolna, de nem szeret készpénzt használni, semmi probléma - használja kártyáját

 7. Új ágya, gyapjútakarója belépőt jelent az Ön számára exkluzív törzsvásárlói klubunkba, melynek keretein belül különleges előnyökre tehet szert

 8. Ha vannak gyerekek, nem kell nagyiról, bébiszitterről gondoskodnia, nyugodtan hozza őket is - szeretjük a gyerekeket, de ami ennél sokkal fontosabb, ők is szeretnek nálunk

 9. Végezetül még valami: mivel mi csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az, s ehhez ágy, betétrendszer választás során legalább egy félórás találkozóra van szükség, kérem, ha ággyal, betétrendszerrel kapcsolatban keres bennünket, érkezés előtt telefonáljon ránk, mert gyakran minden munkatársunk foglalt, s nem szeretnénk megvárakoztatni.

A csapat, aki azért dolgozik, hogy Ön
minden reggel boldogan és energikusan ébredjen

 


Nagy Gyöngyi vagyok,
a zsámbéki alváscentrum vezető tanácsadója, tulajdonosa - őszinte öröm számomra, hogy itt köszönthetem.

Kollégáimmal immár 10 éve azon fáradozunk, hogy mindazoknak, akik végre igazán jól, garantáltan kényelmesen kívánnak aludni, azonnal elérhető és kézzelfogható megoldást nyújtsunk.

Arról, hogy csapatunk eredményesen és megelégedéssel végezze munkáját Gasparek Ferenc cégvezető, a Naturhome alapítója gondoskodik.

Küldetésünk az Ön éjszakáját békésen pihentetővé és harmonikussá, reggeleit pörgően elevenné és frissé tenni az alváskultúra terén folyamatosan megújuló szaktudásunk és szüntelenül fejlődő termékeink által.

Kérem, ne feledje:

 1. ha elég volt a kényelmetlen, nyikorgó öreg ágyból,

 2. ha fájós derekára, gerincproblémáira gyógyírt keres, vagy

 3. ha egy átmulatott éjszaka után is frissen és pihenten szeretne ébredni

Forduljon hozzánk bizalommal, szeretettel várjuk! Elérhetőség, klikk ide! >>

Cégünk adatai:

Naturhome Kereskedelmi Kft.

Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-108579 nyilvántartja, a Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Székhely: 2072 Zsámbék, Csillagerdő utca 14.

Adószám: 73750475-2-13

Üzlet:

Naturhome Alváscentrum - Zsámbék
2072 Zsámbék, Mányi út 63.
Telefon: 23/340-709

Nyitva tartás:

hétköznap: 9:00-16:00 óra között,
ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés szerint


e-mail: alvascentrum@bioalvas.hu

 

Kérdése maradt, véleménye, javaslata van?
Kérem, ne tétovázzon írja meg nekünk e-mailben!>>

Pihentető alvást és egészséges ébrenlétet kívánva, üdvözlettel,


Nagy Gyöngyi
A jó alvás élményének elkötelezett szállítója